Przepis i sposób przygotowania na: Tarta z fasolką szparagową i bobem
Kroki postępowania
Do miseczki wlewam jogurt, dodaję jajka, czubricę, sól, pieprz, i mieszam wszystko.
mąka pszenna | 250 g |
żółtko jajek | 3 sztuki |
sól | 1 do smaku |
masło | 125 g |
czubrica czerwona | 1 łyżeczka |
woda zimna | 1 łyżka |
jajko | 3 sztuki |
żółta fasolka szparagowa | 10 dkg |
bób | 250 g |
boczek | 5 plastrów |
zielona fasolka szparagowa | 20 |
olej | 1 do smażenia |
natka pietruszki | 1 do smaku |
czubrica czerwona | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: